Hoe importeer ik een labeldatabase in DataPrint?

1. Stocklist downloaden

De standaardlijst met labelformaten (stocks) in DataPrint is uit te breiden. Hier is een bestand voor nodig met de extensie .xml, de zogeheten stocklist.

Download Stocklist voor ATP-Series Download Stocklist voor TTP-Series

2. Stappenplan

1. Ga naar labelbeheer via het menu Bestand en vervolgens naar Label Beheer
  2. Kies voor Importeer Labels
  3. Blader naar het gedownloade ZIP-bestand
  4. Selecteer het XML-bestand en klik op openen

Het labelformaat is nu geïmporteerd in DataPrint en klaar voor gebruik.

Vraag niet gevonden? Vind hier het antwoord.
Bel ons op 078 615 2033

Even in contact komen?

Je kan ons telefonisch bereiken via 078 615 2033. Van maandag t/m donderdag zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:30 tot 16:30.