Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Oostingh

Bij Oostingh realiseren ze staalbouwprojecten van eerste ontwerp tot en met oplevering. Zij waren op zoek naar nieuwe manieren van coderen tijdens verschillende productieprocessen. Dit kwam mede voort uit het kunnen voldoen aan de NEN-1090 eis van volledige traceability van materialen. Toen kwamen zij bij ons de mogelijkheid tegen om barcodes in te zetten tijdens het gehele conserveringsproces.

Industriële tags en straalcards

Bij binnenkomst krijgen basismaterialen een tag, zodat direct duidelijk is welk materiaal bij welk project hoort. De tags verwijderen ze bij het verwerken (zagen of lassen) van deze materialen. De tags worden dan vervangen door WetPaintCards. Vervolgens gaan alle materialen door een straalmachine en aansluitend worden ze in de juiste kleur gespoten. Na dit proces verwijderen ze het laminaat van de straalcard en verschijnt er een duidelijk lees- en scanbare bedrukking.

“In een productie proces op hoog niveau zoals wij bij Oostingh uitvoeren is een goede registratie en traceerbaarheid van de materialen onmisbaar. Dankzij de tags van Altec kan Oostingh hier voor ieder project aan voldoen.”

Kees Jan Nieuwenhuis  – Directeur

 

 

Praktijkfoto's

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.