Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Stalumex

Stalumex assembleert en levert deuren en raamkozijnen van staal en aluminium. Stalumex werd verplicht een blijvende CE-markering en SKG keurmerk op de kozijnen te plaatsen vanuit de vernieuwde wetgeving en de vakvereniging waar het bij aangesloten is. Hiervoor gebruiken ze nu onze zilveren Print & Protect labels.

Praktijkfoto's

Compleet printsysteem

Print & Protect labels zijn typeplaatjes met een beschermlaminaat. Door het laminaat is het typeplaatje extra goed beschermd en gaat het meerdere jaren mee. Stalumex gebruikt de typeplaten in de afmeting 16 x 30 mm. Hierdoor passen de labels precies in het profiel van het kozijn, wat ervoor zorgt dat het een mooi en strak geheel is. Behalve onze labels, maken ze ook gebruik van de ATP-300 Pro labelprinter en onze software QlickPrint. Zo beschikt Stalumex over een compleet printsysteem waar ze zelfstandig mee kunnen printen.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.