Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Stand-alone printen uitgelegd

Op maat voor jouw ATP-300/600 Pro of ATP-3000

Printen zonder tussenkomst van een computer, dat is wat we verstaan onder stand-alone printen. Wanneer flexibiliteit je wens is en je snel vanaf elke locatie wil kunnen printen, dan is een stand-alone printoplossing ideaal. Eigenlijk is het enige wat je nodig hebt een printer en een toetsenbord. Je voert met het toetsenbord in wat er op jouw label moet staan en het komt direct uit de printer. Maar wanneer je direct vanuit het scannen van een barcode of QR-code wil printen, kun je ook gebruik maken van een barcode scanner.

Omdat wij stand-alone printoplossingen altijd op maat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je altijd hetzelfde label printen, maar wisselt alleen de variabele data? Bijvoorbeeld omdat je typeplaten print, maar met steeds een ander serienummer? Stand-alone printen kan dan de ideale oplossing zijn. In onderstaande video laten we je in één minuut zien hoe eenvoudig stand-alone printen is. Of je dat nu doet met ons Industrial Polyester continu-materiaal of onze Industriële Typeplaten. Naast de ATP-300 Pro, is stand-alone printen ook mogelijk met onze ATP-600 Pro en de ATP-3000.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij jouw bedrijf?

Wij kunnen voor elke situatie een stand-alone oplossing op maat maken. Ben je benieuwd hoe we dit voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden door te bellen naar 078 615 2033. Of vul je gegevens in op het formulier onderaan deze pagina.

Verder lezen binnen labelprinters

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.