Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Welke labels kan ik printen met de ATP-300 Pro?

Onze alleskunner voor het printen van labels

De ATP-300 Pro is onze alleskunner die met vrijwel alle labelmaterialen overweg kan, of je nu kabel labels, typeplaten, krimpkousen, magneetlabels of tags print. Met deze labelprinter print je met gemak 1001 soorten labels. 

1. Print bijna alle soorten labels

Wanneer we vrijwel alle labelmaterialen zeggen, dan bedoelen we ook écht bijna alle labels. De ATP-300 Pro heeft voor iedere sector een oplossing; ongeacht het materiaal van het label, de gewenste levensduur, de specifieke toepassing(en) en de hoeveelheid die je nodig hebt. Van elektrotechniek tot apparatenbouw en van telecom tot (zware) industrie. Je kunt dus net zo goed een typeplaatje van 12 x 30 mm printen als een industriële tag van 70 x 140 mm. Het is allemaal mogelijk met deze industriële labelprinter.

De ATP-300 Pro is een Thermal Transfer labelprinter, hierbij maakt de printer gebruik van een rol inktfolie. Inktfolie bestaat uit één lange, opgerolde filmlaag waarop inkt is aangebracht. Wanneer er een label wordt geprint, verwarmt de printkop het inktfolie op de plek waar jij een bedrukking wil zien. Door deze warmte hecht de inkt perfect aan het label en krijg je een haarscherpe bedrukking. Thermal Transfer is bijzonder geschikt voor het printen van QR- en barcodes. Samen met onze labelsoftware print je eenvoudig zelf een serienummer, barcode of andere gegevens op jouw label en maak je alles uniek!

Dit zijn onze meestgekozen labels voor de ATP-300 Pro:

  • Kabel labels: ideaal voor het labelen van bijvoorbeeld glasvezelkabels en hydrauliekslangen 
  • Draad labels: handig bij onderhoud of reparatie aan besturingskasten
  • Typeplaten: perfect voor productidentificatie en machinebouw, inclusief CE-markering
  • ResoPrint labels: een uitstekend alternatief voor traditionele graveerplaatjes
  • Industrial Vinyl labels: hoogwaardig materiaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen
  • Component labels: snel en duidelijk coderen van elektrische componenten
  • Tags: onmisbaar voor LOTO, onderhoud en revisies
  • Magazijnlabels: de basis van een efficiënt en georganiseerd magazijn

2. Printen met een nóg scherpere bedrukking

De ATP-600 Pro is net als de ATP-300 Pro een industriële desktop labelprinter, maar dan met een nóg hogere printresolutie van 600 DPI. Ga je bijvoorbeeld gebruikmaken van hele kleine labels, zoals 6×6 mm? En wil je daar een kleine QR-code of DataMatrix code op printen? Kies dan voor de ATP-600 Pro.

Verder lezen binnen labelprinters

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.